בית הספר למחול

בית הספר למחול

בית הספר למחול "זמן תנועה" מסיים שנה מקצועית  במופעים מרהיבים

שנה שבה קטפו תלמידותיו פרסים מקומיים ומכל העולם והופיעו ברחבי הארץ

השבוע התקיים במרכז אופק מופע צעירי בית הספר למחול "זמן תנועה"
במופע השתתפו 120 תלמידים בגילאי 5 עד 11. זהו מופע ראשון מסדרת מופעי הסיום של ביה"ס למחול המונה 500 תלמידים. מופע צעירים נוסף ומופע הלהקות יתקיימו ב 18-19/6 באולם בית הבנים בכפר מנחם.

ביה"ס למחול "זמן תנועה" של מרכז אופק, מוביל באזור במקצועיות ובהישגים ומאפשר לתלמידיו מצוינות בתחום המחול לצד תחושת שייכות ובית חם. לאורך כל השנה בלט בית הספר למחול "זמן תנועה" במקצועיות הרקדנים והרקדניות הבאה לידי ביטוי בהישגים המקומיים והבינלאומיים.

רק לאחרונה ארבע תלמידות מצטיינות מביה"ס למחול זמן תנועה של מרכז אופק, ייצגו את ישראל בתחרות בלט בינלאומית NCD בצרפת וזכו במקומות הראשונים:
1.      שירה מיכובר אשר זכתה מקום ראשון בגילאי 13-15 על פוינט.
2.      ים אלקסלסי וקרן בנאים, אשר זכו מקום שני בבלט קלאסי גילאי 13-15
3.      אלה רובין, אשר זכו מקום שני על פוינט גילאי 11-13

את הבנות לימדה, תמכה והגישה אלן ונטורה.

בנוסף,  12 תלמידות מביה"ס למחול התקבלו השנה לפרויקט מצוינות של להקת בת שבע. הפרויקט מתקיים פעם בשבוע בסוזן דלל עם רקדני להקת בת שבע.