תלמידות ותלמידי גדרה - הצטרפו למרוץ גדרה ה-3

27/11/2019
תלמידות ותלמידי גדרה - הצטרפו למרוץ גדרה ה-3
מירוץ גדרה ה-3 לתלמידות ותלמידי גדרה
המועצה המקומית קוראת לתלמידות ולתלמידי גדרה להצטרף למרוץ העממי במרוץ גדרה ה-3 ללא תשלום

המועצה המקומית גדרה ובראשה ראש המועצה יואל גמליאל וחבר המועצה, מחזיק תיק הספורט, אליאב מזגני, מעודדת אורח חיים בריא וספורטיבי. בתוך כך, בתאריך 20.12.2019 יתקיים מרוץ גדרה ה-3 בסימן 135 שנה למושבה.
מרוץ גדרה הינו מרוץ קהילתי הפונה לכלל התושבים במגוון הגילים כולל ילדים ובני נוער. לפיכך, לאחרונה התקבלה ברכת משרד החינוך לאישור יציאת תלמידים למרוץ גדרה בהתאם לתנאים המופיעים בחוזר מנכ"ל כמפורט:
השתתפות התלמידים תהיה אך ורק בריצה העממית
להלן מרחקי הריצה העממיים המאושרים על ידי משרד החינוך:
-בתי ספר יסודיים, כיתות ה'-ו': עד 1,200 מטרים
-חטיבות ביניים, כיתות ז'-ט': עד 2,000 מטרים

-בתיכונים, כיתות י'-י"ב: עד 3,000 מטרים

שימו לב - במרוץ גדרה ה-3 קיימים שני מסלולים עממיים (1,200 מטרים ו-300 מטרים) שהינם ללא תשלום לתלמידים. כלומר השתתפות התלמידים במרוץ גדרה היא עד 1,200 מטרים ריצה עממית בלבד.

*השתתפות התלמידים מותרת אך ורק עד למרחקים אלה ואך ורק לתלמידים ללא מגבלות/בעיות רפואיות על-פי טופס הצהרת ההורים על בריאות ילדם ובאישור המורים לחינוך גופני בלבד. ראו בהוראה מס' 83 בחוזר עח/6, "הצהרת הורים על בריאות ילדם ועל הסכמתם למתן שירותי בריאות לתלמיד".
*במקרה של נבחרות ריצה של בתי ספר על-יסודיים, שמשתתפיהן מאומנים על ידי המורים לחינוך גופני ושהם בעלי כושר גופני גבוה וכשירים מבחינה בריאותית– המפקח על החינוך הגופני רשאי לאשר את השתתפותן של הנבחרות בריצה תחרותית כמפורט להלן:
-כיתות ז'-ט': עד 3,000 מ'
-כיתות י'-י"ב: עד 5,000 מ'
* יש להקפיד על נהלי הביטחון והבטיחות בהתאם להנחיות הקב"ט העירוני.
* לגבי תגמול בציון-לפי חוזר המנכ"ל בנושא הערכת תלמידים בחינוך גופני מאפשר להעניק גמול על פעילות גופנית נוספת אבל רציפה וקבועה
ההרשמה למרוץ העממי מתקיימת דרך המורה לספורט בבית הספר והינה ללא תשלום. הרשמה למירוץ התחרותי בו התלמידים מקבלים צ'יפ וחולצה הינה בתשלום של 20 ₪ בלבד דרך אתר "מרוץ גדרה 2019"
נתראה על המסלול