טורניר הבוגרים

19/12/2019
טורניר הבוגרים
טורניר הבוגרים של תיכון דרכא רמון גדרה

ביום שישי התקיים טורניר הבוגרים השני של תיכון "דרכא רמון" בגדרה ובו לקחו חלק בוגרי בית הספר ממחזור א' עד ו'. אל התלמידים הצעירים הצטרפו תלמידים ותלמידות משכבות י"א וי"ב, נבחרת כדורשת בנות וצוות המורים. המשתתפים התחלקו ל"נבחרות" לפי המחזורים כאשר הן התמודדו זו נגד זו

הטורניר התקיים בחסות יחידת הבוגרים של רשת דרכא בהובלת גב' מלי אליאס, ראש התחום ברשת. מטרת היחידה לשמור על קשר עם הבוגרים מסיום לימודיהם בתיכון, דרך השירות הצבאי-אזרחי, בלימודים אקדמאים ועם השתלבותם בשוק העבודה. את הטורניר יזמו והובילו סגנית בית הספר, גב' מיכל אבן צור והמורה לחינוך גופני, מר שי קריטי.

"התרגשנו לראות את הבוגרים מגיעים ומשחקים באווירה ספורטיבית ומפרגנת, בטורניר שללא ספק יהפוך למסורת בבית הספר", אמרה מנהלת בית הספר והוסיפה: "זו הזדמנות להגיד תודה לכל מי שלקח חלק בהצלחת היום הזה: לרשת דרכא - למלי אליאס ראש תחום יחידת הבוגרים ולחנה מנהלת בית הספר שתמכו ואפשרו להוציא את היום הזה לפועל, לצוות חינוך גופני: שמוליק, יהודית, רויטל, אבירם, ונועה שהגיעו, שפטו ושיחקו. תודה לצוות המנהלה על התמיכה הלוגסטית, למגמת תקשורת על הצילום המקצועי ולצוות המורים שהגיעו להיות ולשחק עם הבוגרים".