פורים מתוק לחיילי גדרה

04/03/2020
פורים מתוק לחיילי גדרה

האגודה "יחד למען החייל" בגדרה בשיתוף תלמידי הגנים ובתי הספר במושבה אספו וחילקו השבוע מאות משלוחי מנות ללוחמים ותומכי לחימה לחיילי גדרה וחטיבת "גבעתי". ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "חשוב לבטא את החיבור החזק בין חיילינו לחברה הישראלית דווקא בחג הפורים"

"משנכנס אדר מרבין בשמחה" וכמידי שנה, לפני חג פורים, גם הפעם האגודה "יחד למען החייל" בגדרה קיימה בשמחה רבה, בשיתוף הקהילה, את פרויקט איסוף  וחלוקת משלוחי המנות לחיילי המושבה ולחטיבת גבעתי (שמאמץ הסניף). בנוסף לכך, ביום ראשון הקרוב, יתפרסו מתנדבי האגודה ברחבי היישוב ויחלקו לכל חייל החוזר  לבסיס משלוח מנות אוזני המן, תותים ושתייה קלה.

במסגרת מבצע איסוף המתוקים, שנערך בשיתוף המועצה המקומית גדרה ומוסדות החינוך כולל גני ילדים, תלמידי בתי הספר היסודיים והתיכוניים, נאספו וחולקו  480 חבילות למען חיילי היישוב לאות הוקרה על תרומתם לביטחון המדינה ותושביה. מדובר בשיא חבילות שנאספו בשנים האחרונות. בסוף השבוע הגיעו חיילי גבעתי לגני הילדים ואספו את החבילות שהוכנו וקושטו עבורם כולל ברכות וציורים שמחים שציירו הילדים. החיילים, מצידם, חילקו לכל הילדים סוכריות ומטבעות שוקולד.

כאמור, השבוע חילקו את מאות משלוחי המנות ללוחמים ותומכי לחימה לחיילי גדרה וחטיבת "גבעתי" כאשר השנה חולקו  גם משלוחי מנות לחיילי גדרה מתנדבים בעלי צרכים מיוחדים. מתנדבי האגודה הגיעו לבסיסם והעניקו להם חבילה בנוכחות חיילי המחלקה והמפגש היה מרגש ומשמח מאוד.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל  ויו"ר האגודה יחד למען החייל גדרה יגאל גלסנר  צירפו לכל חבילה מכתב ברכה לפורים. "חשוב לבטא את החיבור החזק בין חיילינו לחברה הישראלית דווקא בחג הפורים ולהעביר את המסר שכולנו משפחה אחת גדולה. אני מודה לקהילת גדרה שהיתה שותפה מלאה לפרוייקט זה והעניקה מוצרים לטובת החיילים. תודה לאגודה "יחד למען החייל", לאגף החינוך, למנהלי ומנהלות בתי הספר ולצוותים החינוכיים, לגננות, לסייעות ולכל השותפים לפרוייקט. אני מאחל לכל החיילים ובפרט, לחיילי היישוב, חג פורים שמח!", אמר ראש המועצה.

יו"ר האגודה  יחד למען החייל יגאל גלסנר מסר: "הפרויקט  הצליח בעזרתם של המועצה המקומית והעומד בראשה יואל גמליאל, מנהלת אגף החינוך ענת קוך, מנהלת גני הילדים ברכי יעיש, הגנים הפרטיים גן ילדותי, הגן השקוף וגן רוחה ותודה ענקית לגננות,  הסייעות, מנהלי בתי הספר ולצוות המורות וכמובן בזכות ההורים שתרמו מוצרים –יישר כוח".