מקומות חנייה נוספים

11/05/2020
מקומות חנייה נוספים

המועצה המקומית גדרה מכשירה מקומות חנייה נוספים ובמת אירועים לרווחת התושבים

במסגרת המהלך למיקסום מקומות חנייה ברחבי גדרה, בימים אלה מתבצעות עבודות על שני חניונים במקומות אסטרטגיים במושבה במטרה לתת מענה הולם לתושבים:

חניון מול בניין המועצה ברחוב פינס –חניון זה כולל 41 מקומות. בסמיכות אליו קיימת הבמה הוותיקה בה היו מתקיימים בעבר אירועי העצמאות בגדרה. הבמה תשודרג, ובשילוב עם מרחב החניון תשמש לארועי תרבות היכולים להכיל עד כ-3,000 משתתפים.

חניון ברחוב רבין עם 38 מקומות מול פארק שבע – חניון זה ייתן מענה הן כ״נשק וסע״ להורים המורידים את ילדיהם בגני הילדים והן לציבור הרחב המגיע ליהנות מהפארק ומתקני הכושר והספורט הסמוכים אליו.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: ״הכשרת מקומות חניה ברחבי המושבה הינה חלק מהפעולות אותן אנו מבצעים באופן שוטף ברשות לרווחת התושבים. אמשיך לפתח, לשפר ולקדם את המושבה לרמת איכות חיים גבוהה, ולספק לתושבי גדרה את השירות הטוב ביותר בכל תחום. תודה למינהל ההנדסה ולכל העוסקים במלאכה״.