הסתיים פיתוח החניון ברחוב רבין

03/06/2020
הסתיים פיתוח החניון ברחוב רבין

הסתיים פיתוחו של החניון ברחוב רבין, סמוך לפארק 7, הכולל עשרות מקומות חנייה. יואל גמליאל: "אמשיך לפתח, לשפר ולקדם את המושבה לרמת איכות חיים גבוהה, ולספק לתושבי גדרה את השירות הטוב ביותר בכל תחום"

במסגרת המהלך למיקסום מקומות חנייה ברחבי גדרה, לאחרונה הוכשרו שני חניונים במקומות אסטרטגיים במושבה במטרה לתת מענה הולם לתושבים. חניון ברחוב רבין וחניון ברחוב פינס.

לאחרונה הסתיים פיתוחו של חניון רבין אשר במסגרתו הוכשרו 38 מקומות חנייה.  חניות אלה ישמשו הן כמענה של ״נשק וסע״ לגני הילדים והן לטובת המבקרים בגן 7, במגרשי הספורט, במסלול ההליכה, במתקני הכושר ובמתחם הסקייטפארק הסמוכים.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: ״הכשרת מקומות חניה ברחבי המושבה הינה חלק מהפעולות אותן אנו מבצעים באופן שוטף ברשות לרווחת התושבים. אמשיך לפתח, לשפר ולקדם את המושבה לרמת איכות חיים גבוהה, ולספק לתושבי גדרה את השירות הטוב ביותר בכל תחום. תודה למינהל ההנדסה בליווי סגן ומ״מ ראש המועצה, שלום אזרד, ולכל העוסקים במלאכה"