הגברת אכיפה

24/06/2020
הגברת אכיפה

הוגברה האכיפה בגדרה בנושא הוראות החרום להתמודדות עם הקורונה

לטובת שמירה על בריאות הציבור תוגברה האכיפה בגדרה על  עטיית המסכות במקומות ציבוריים ועל הנחיות התו הסגול בבתי עסק

ראש המועצה יואל גמליאל: "אני קורא לכל התושבים בגדרה להמשיך ולהקפיד על הנחיות החרום שנועדו לשמור על בריאותנו, בריאות ילדינו, יקירינו וקהילת גדרה כולה"

האכיפה בגדרה לקיום הנחיות החירום להתמודדות עם התפשטות נגיף הקורונה הוגברה. לאור העלייה בתחלואה בקורונה בשבועות האחרונים, יצאה המשטרה במבצע אכיפה מוגבר במושבה. השוטרים מתמקדים בחלוקת דו"חות לאזרחים שאינם מקפידים לעטות מסכה באזורים ציבוריים כנדרש.

פעילות המשטרה המוגברת מצטרפת לפעילות אנשי הפיקוח של המועצה המקומית הפועלים מזה תקופה לאכיפת הנחיות התו הסגול בעסקים ברחבי המושבה.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "בריאות התושבים היא הדבר החשוב ביותר שיש להקפיד עליו. אני קורא לכל התושבים בגדרה להמשיך ולהקפיד על הנחיות החרום שנועדו לשמור על בריאותנו, בריאות ילדינו, יקירינו וקהילת גדרה כולה״.