בטיחות בדרכים

24/06/2020
בטיחות בדרכים

המועצה המקומית גדרה פועלת להגברת הבטיחות בדרכים

לאחרונה נצבעו ותוקנו סימוני דרך בסמוך למוסדות חינוך שונים בגדרה ובימים אלה מחלקת ההסברה של המשטרה מסיימת הכשרות למשמרות זה"ב בכל בתי הספר היסודיים

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "בטיחות בדרכים ובפרט, בטיחות התלמידים, הילדים שלנו, היא הדבר החשוב ביותר"

המועצה המקומית גדרה פועלת להגברת הבטיחות בדרכים בקרב תלמידי בתי הספר לקראת חופשת הקיץ. לאחרונה נצבעו מחדש ותוקנו סימוני דרך בסמוך למוסדות החינוך. בין היתר, נצבעו מחדש מעברי חציה, פסי האטה, סומנו חניות ונבדקו תמרורים לקראת החופש הגדול ולקראת שנת הלימודים הבאה. יישום הפעולות הוא לאחר קבלת החלטות בוועדת התנועה המתכנסת אחת לחודש במועצה המקומית. כעת יתקיימו סיורים יזומים מטעם המועצה לבחון את ביצוע ההכנות והתיקונים.

כמו כן, מסתיימות בימים אלה הכשרות שמקיימת מחלקת ההסברה של המשטרה לתלמידי כיתות ה' בכל בתי הספר היסודיים בגדרה. זאת, כהכנה לקראת שנת הלימודים הבאה בה ישתתפו במשמרות זה"ב במהלך הבקרים.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "בטיחות בדרכים ובפרט, בטיחות התלמידים, הילדים שלנו, היא הדבר החשוב ביותר. אנו מקפידים על הטמעת חשיבות השמירה על כללי הזהירות בדרכים הן במסגרת הבית ספרית והן במסגרת היישובית ובמקביל, מקפידים על טיפול נרחב בתשתיות להגברת הבטיחות. תודה לכל העוסקים במלאכה לאורך כל השנה בנושא הבטיחות בדרכים – לגלית דניאל מנהלת תחום הבטיחות בדרכים היישובית, לאבי שמר מהרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, לצוות וועדת התנועה היישובית, למינהל ההנדסה ושפ"ע, לצוותי מוסדות החינוך, לשיטור, למתנדבים, לילדי משמרות הזהב ולכל השותפים."