שמירה על הסביבה

20/10/2020
שמירה על הסביבה

גדרה מצטרפת למאמץ להגברת המודעות לשמירה על הסביבה

ראש המועצה יואל גמליאל: "המיזם כולל מעורבות של  ילדים, נוער ובוגרים בפעילות ערכית המדגישה את האחריות הסביבתית ומחזק את המחוייבות האישית לנושא"

במהלך שנת תשפ"א, המועצה המקומית גדרה, בסיוע איגוד ערים לאיכות הסביבה אשדוד חבל יבנה והמשרד להגנת הסביבה, תבצע פרוייקט המשלב הסברה ופעילות במערכת החינוך ובקהילה לטובת הגברת המודעות לשמירה על סביבה נקייה ומטופחת.

בתוך כך, הרשות המקומית פועלת בשיתוף פעולה עם האיגוד והמשרד להגנ"ס לקידום קמפיין "יחד נשמור על סביבה נקייה". כחלק מכך, יתקיימו פעילויות חינוכיות וקהילתיות להטמעת הנושא בקהילה.

הפעילויות בנושא חשיבות השמירה על הניקיון ברשות הרבים ויציאה לפעילות ניקיון יתקיימו במהלך השנה במערכת החינוך במסגרת המגבלות הקיימות.כמו כן, תתקיים פעילות קהילתית, שתכלול הסברה וביצוע מבצעי ניקיון בהשתתפות תנועות נוער ופעילים.

ראש המועצה יואל גמליאל: מיזם זה מבורך ומצטרף למגוון האמצעים בהם הרשות נוקטת לטובת סביבה ירוקה, נקייה ומטופחת. המיזם כולל מעורבות של  ילדים, נוער ובוגרים בפעילות ערכית המדגישה את האחריות הסביבתית ומחזק את המחוייבות האישית לנושא. תודה לכל העוסקים במלאכה."