יום ההליכה הבינלאומי

02/11/2020
יום ההליכה הבינלאומי

גדרה ציינה את יום ההליכה הבינלאומי

יואל גמליאל ראש המועצה: "אנו מקדמים בברכה כל יוזמה המעודדת ותורמת לאורח חיים בריא וספורטיבי בגדרה"

יום ההליכה הבינלאומי צוין בגדרה: תושבים רבים יצאו ביום שישי האחרון 30.10 לציין את המאורע באמצעות הליכה ברחבי המושבה בהתאם להנחיות. מטרת יום זה היא להעלות על סדר היום הציבורי את נושא החשיבות שבפעילות ספורטיבית כתורמת לאורח חיים בריא. בין המשתתפים גם ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל, מחזיק תיק הספורט במועצה, אליאב מזגני, מנהלת מרכז אופק, ליאת והב בן גל ומנהלת מחלקת הספורט, אורלי כהן.

כלל הפעילות נעשתה תוך הקפדה על הנחיות הבריאות להתמודדות עם התפשטות נגיף קורונה.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "גדרה, כמובילה באיכות חיים, מקדמת בברכה יוזמות המעודדות ותורמות לאורח חיים בריא וספורטיבי. במיוחד בימים אלה בהם אנו נאבקים בנגיף הקורונה, משמח שיש הזדמנות להפוגה קלה שמאפשרת התאווררות והנאה תוך הקפדה על כלל ההנחיות. תודה לחבר המועצה מחזיק תיק הספורט אליאב מזגני, למרכז אופק ולכל העוסקים במלאכה".