הישג נוסף להתנהלות מצויינת בגדרה!

11/11/2020
הישג נוסף להתנהלות מצויינת בגדרה!

מובילה גם בבטיחות בדרכים

זוכת שני פרסים בנושא בטיחות בדרכים
מצטיינת בית המועצות המקומיות
5 כוכבים על קידום בטיחות בדרכים

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל, שקיבל את התעודות מידי שרת התחבורה מירי רגב: " אנו פועלים באופן רציף  כדי להעלות את המודעות לנושא הבטיחות בדרכים בקרב התושבים וכדי לייצר את התנאים הבטוחים ביותר עבור ילדינו ועבור קהילת גדרה כולה."

המועצה המקומית גדרה זכתה השבוע בשני פרסים יוקרתיים בתחרות "בטיחות בדרכים במרחב המוניציפאלי בישראל יפה" 2020, שהתקיימה זו הפעם הראשונה בנושא הבטיחות בדרכים. בתחרות זו, המועצה המקומית גדרה זכתה באות "מצטיינת בית המועצות המקומיות" וכן, ב-5 כוכבים על קידום הבטיחות בדרכים. לתחרות זו ניגשו כ- 50 רשויות כאשר הפרסים חולקו לקטגוריות מועצות מקומיות, ערים קטנות בגודלן, ערים גדולות וערים מטרופולוניות.

התעודות הוענקו לראש המועצה המקומית גדרה יואל גמליאל באירוע שנערך כחלק משבוע הבטיחות בדרכים במועצה לישראל יפה על ידי שרת התחבורה מירי רגב, מנכ"לית הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים תא"ל במיל' רחלי טבת-ויזל, רב ניצב בדימוס שלמה אהרונישקי המשמש כיו"ר התחרות ויו"ר המועצה לישראל יפה אברהם כץ עוז.

הטקס נערך במועצה לישראל יפה בקפסולות והנחה אותו הבדרן אסף אשתר. גדרה היא המועצה המקומית היחידה שזכתה באותות יוקרתיים אלה, אליו ניגשו מעל ל-50 רשויות מרחבי הארץ.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "תחום הבטיחות בדרכים נוגע לכלל שכבות האוכלוסיה והוא חלק בלתי נפרד מהחשיפה היומיומית שלנו בכל מקום בו אנו נמצאים ובכל יציאה שלנו מהבית. לאחר 10 שנים של בניית הסדרי בטיחות, תשתיות בטיחותיות בכל גדרה, במיוחד בכבישים ובמוסדות החינוך, חינוך, הסברה ופעילויות יישוביות, אני שמח כי השבוע זכינו בשני אותות בנושא בטיחות בדרכים: מצטיינת בית המועצות המקומיות, חמישה כוכבים על קידום בטיחות בדרכים.
אנו פועלים באופן רציף כדי להעלות את המודעות לנושא הבטיחות בדרכים בקרב התושבים וכדי לייצר את התנאים הבטוחים ביותר עבור ילדינו ועבור קהילת גדרה כולה. מתוך תפישה בלתי מתפשרת להגברת הבטיחות, שמתי דגש מיוחד בתחום זה באמצעים שונים בגדרה – תשתיות, תכניות חינוכיות, פעילויות יישוביות והסברה.

אני מודה להנהלת המועצה, למנהל אזור הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים אבי שמר, לצוות המועצה המקומית השותף המלא להטמעת הנושא, לצוותי החינוך שהם חלק בלתי נפרד בהטמעת הנושא במוסדות החינוך החל מהגיל הרך, לצוות וועדת התנועה היישובית, לשיטור העירוני, למתנדבים, לילדי משמרות הזהב ולכל השותפים הלוקחים חלק במאמץ בנושא זה. תודה מיוחדת למנהלת מטה הבטיחות בדרכים גלית דניאל, שעושה עבודת קודש לטובת בטיחות בדרכים בגדרה. אמשיך לקדם נושא חשוב זה בכל הרבדים. גדרה מובילה באיכות חיים!"