למען איכות הסביבה

25/11/2020
למען איכות הסביבה

למען איכות הסביבה - תלמידי בתי ספר מגדרה מגדרה ישתתפו בחידון הקיימות הגדול

תלמידי בתי ספר יסודיים מגדרה יקחו חלק בחידון הקיימות שעורך איגוד ערים לאיכות הסביבה אשדוד חבל יבנה

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: " מיזם זה מבורך והוא חלק מההסברה במסגרת מערכת החינוך היישובית להעלאת המודעות ולהטמעת החשיבות לשמירה על הסביבה כחלק מאורח החיים החל מהגיל הצעיר."

תלמידי בתי ספר יסודיים מגדרה ייצגו את המושבה במסגרת חידון הקיימות הגדול של איגוד ערים לאיכות הסביבה אשדוד חבל יבנה. החידון יתקיים במסגרת המעבר ללמידה היברדית והוא מיועד לתלמידי הנהגות ירוקות בכיתות ד' – ו' בבתי ספר המלווים על ידי האיגוד.

החידון מורכב מארבעה שלבים שיחלו החודש, נובמבר, וימשכו עד לאירוע הגמר בינואר בהשתתפות נציגים מבתי הספר, רעות, רימונים, הבילויים, פינס וקשת. אירוע הגמר יתקיים ב-18.1.2021 בין השעות 17:00 ל-19:00 וישודר לתושבים.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "מיזם זה מבורך והוא חלק מההסברה במסגרת מערכת החינוך היישובית להעלאת המודעות ולהטמעת החשיבות לשמירה על הסביבה כחלק מאורח החיים החל מהגיל הצעיר. מדובר ביסודות חינוכיים שחשוב להקנות בגיל צעיר ואנו שמחים על ההזדמנות שתלמידי גדרה יקחו חלק בפעילות מבורכת זו. תודה לאיגוד ערים לאיכות הסביבה אשדוד חבל יבנה, לצוות אגף החינוך ולכל השותפים. בהצלחה לתלמידות ולתלמידים!".