מסתיימות עבודות הפיתוח

11/01/2021
מסתיימות עבודות הפיתוח

מסתיימות העבודות לפיתוח שביל הליכה ועבודות שיקום לכיכר בכניסה לגדרה מרחוב ויצמן

העבודות לשיקום הכיכר ואי התנועה בכניסה לגדרה ולהקמת שביל להולכי רגל בין רחוב אשר לויצמן פינת סברדלוב שהחלו לפני כחודש וחצי יסתיימו בימים הקרובים. עלות העבודות - מעל 800 אלף ₪

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אמשיך להשקיע משאבים ולדאוג לתקציבים לפיתוחה, לשדרוגה ולטיפוחה של גדרה בכל האזורים"

המועצה המקומית גדרה מסיימת בימים אלה פרויקט שיקום מדרכות ושביל הולכי רגל ברחוב ויצמן פינת סברדלוב. במסגרת העבודות, הונח שביל חדש מרחוב סברדלוב ועד לרחוב אשר והותקנה תאורה לאורך השביל. כמו כן, בוצע שיקום יסודי לכיכר שפירא ובימים הקרובים יוקם אי-תנועה חדש עם גדרות חדשות וגינון חדש. לצד ביצוע אי התנועה, ישוקמו חלקים מהכביש ברחוב ויצמן. עלות העבודות שיצאו לדרך לפני כחודש וחצי ויגיעו לסיומן בימים הקרובים עומדת על מעל ל-800 אלף ₪.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אמשיך להשקיע משאבים ולדאוג לתקציבים לפיתוחה, לשדרוגה ולטיפוחה של גדרה בכל האזורים. תודה לאגף שפ"ע על העבודה המבורכת ועל העשייה הנמרצת והמסורה לטובת ולרווחת התושבים".