מצדיעים לשורדי השואה

מצדיעים לשורדי השואה
לוחמי האש מצדיעים לשורדי השואה בגדרה

לוחמי האש מתחנת רחובות התקינו גלאי עשן בבתים של שורדי שואה תושבי גדרה

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "פעילותם היומיומית היא אור גדול ודוגמה ומופת לכל אדם. אשרי העם שאלו הם בניו"

לוחמי האש מצדיעים לשורדי השואה: לרגל יום יום הזיכרון הבינלאומי לשואה, לוחמי האש מתחנת רחובות התקינו גלאי עשן בבתיהם של ניצולי שואה תושבי גדרה. המבצע נערך בשיתוף פעולה מלא של המועצה המקומית גדרה ולוחמי האש.

מפקד תחנת רחובות, סגן טפסר אייל אוזמן: ״חשוב שבכל בית בישראל יהיה גלאי עשן שיתריע מפני שריפה ויגביר את ביטחונם ובטיחותם של התושבים. אנו גאים שנפלה בחלקינו הזכות להתקין אותם בבתיהם של מי ששרדו את הנורא מכל״.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "אנו מודים ללוחמי האש שמעבר למתן שירות קריטי בשעת חרום ומצוקה, הפגינו אחריות חברתית וסייעו לתושבים שורדי שואה. פעילותם היומיומית היא אור גדול ודוגמה ומופת לכל אדם. אשרי העם שאלו הם בניו".