יום המעשים הטובים בגדרה

17/03/2021
יום המעשים הטובים בגדרה

יום המעשים הטובים צוין במושבה באמצעות שורת מעשים טובים של בני נוער, השיטור העירוני, עובדי המועצה ומתנדבים רבים

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "בגדרה קיימת רוח התנדבות לכל אורך השנה במגוון תחומים ולמגוון אנשים. ביום המעשים הטובים תמיד כיף לראות את כל הפעילות מתרחשת בעת ובעונה אחת"

יום המעשים הטובים צוין בגדרה. מורי ותלמידי ביה"ס האזורי גדרה הודו למנקי הרחובות על כל העבודה הקשה לאורך השנה וחילקו להם שי מפנק. תלמידי בית הספר "קשת" הכינו ברכות לילדים המאושפזים במרכז הרפואי "קפלן" ותלמידי בית הספר "גוונים" עשו את פעילות "עיגולים של שמחה" עמם. מתנדבי "יחד למען החייל" במושבה הכינו שי לחיילים, ילדי המעונות עסקו באיסוף של מוצרי מזון ומשחקים וחלוקתם למשפחות נזקקות. חניכי בני עקיבא חילקו ממתקים לתושבים ושימחו בשירה ובריקודים את תושבי מקבץ הדיור.

עוד בגדרה, נערך איסוף של משחקים וספרים עבור חולים, מחלקת מניעה ברשות ומרכז צעירים סייעו בשיפוץ דירה למשפחה מעוטת יכולת, חניכי תנועת עזרא עשו התנדבות חקלאית בקטיף במושב קדרון בעוד בני הנוער ממועדון "אינטראקט" סייעו בקטיף של תותים. כמו כן, התקיים סיוע בהתנדבות במרכז אופק ללקיחת מדדים מבנות גיל הזהב וצוותים רפואיים קיבלו שלטי ומכתבי תודה.

בנוסף, אנשי השיטור המקומי ערכו פעילות בבית החם בלילינבלום ובמרכז לנערה. אנשי מרכז הצעירים התגייסו לפעילות בבית קשישים במושבה וגם אנשי אגף שפ"ע ועובדי המועצה המקומית התנדבו במסגרת הפעילויות השונות.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "בגדרה קיימת רוח התנדבות לכל אורך השנה במגוון תחומים ולמגוון אנשים. ביום המעשים הטובים תמיד כיף לראות את כל הפעילות מתרחשת בעת ובעונה אחת, כהפגנת כוח של ערבות הדדית, תמיכה ורצון טוב. יישר כוח לכל העוסקים במלאכה״.