ליגת המאמאנט

25/11/2021
ליגת המאמאנט
משחקי ליגת מאמאנט בגדרה ע"ש שיר כהן יצאו לדרך
לאחר הפסקה ארוכה בשל הקורונה, ליגת הכדורשת שסחפה את האימהות ברחבי המדינה מתחדשת. בשבת האחרונה נערך ערב הפתיחה החגיגי של המשחקים במעמד ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל

ליגת המאמאנט המקומית בגדרה יוצאת לדרך לאחר הפסקה ארוכה בשל משבר הקורונה.
ביום שבת נערך באולם תיכון רמון ערב הפתיחה החגיגי של הליגה שהחל בטקס חגיגי במעמד ראש המועצה יואל גמליאל יחד עם סגן ראש המועצה סהר רווח, חבר המועצה מחזיק תיק הספורט אליאב מזגני, יו״ר ליגת מאמאנט הארצית עפרה אברמוביץ, יו״ר מאמאנט גדרה רותי ורדי, יו״ר מאמאנט היוצאת של גדרה חגית מור, מנהלת מחלקת הספורט אורלי כהן וכמובן שחקניות הליגה שפתחו את העונה באווירה חגיגית ספורטיבית ומהנה.

ליגת מאמאנט הינה ליגת האימהות בכדורשת הגדולה ביותר בארץ. מדובר בקהילה של 16,000 אימהות שנפגשות אחת לשבוע לשחק יחד ותורמות לקהילה. בכל קבוצה משתתפות לפחות 9 אימהות הגרות באזור בו פועלת הקבוצה המקומית.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "מרגש לראות כל פעם מחדש את ההיענות הרבה לליגת מאמאנט גדרה. אני מאחל לכל השחקניות עונה מהנה ומוצלחת!"