מוכנים לכל מצב

18/01/2022
מוכנים לכל מצב

הכי בטוח: הושלמו עבודות שדרוג חמ"ל החרום במועצה

ציוד טכנולוגי מתקדם ואפשרות לשלוט בכל מצב והתרחשות בתחומי המועצה: לאחרונה הסתיימו עבודות השדרוג של מרכז ההפעלה בו מתכנסים כוחות הביטחון וראשי המכלולים במועצה בזמן חרום

גדרה מוכנה לחירום: בעת חירום מתכנסים ראש המועצה יואל גמליאל יחד עם ראשי המכלולים במועצה המקומית גדרה וכוחות הבטחון בחמ"ל היישובי בו מנהלים את הארוע. לאחרונה הסתיימו עבודות השדרוג של מרכז החרום אשר כללו הכנסת מערכות (שו"ב) שליטה ובקרה, אפשרות לצפות במספר מערכות במקביל, חיבור למצלמות הפרוסות ברחבי היישוב, קבלת תמונות מהשטח באון ליין דרך רחפן, מפה דיגיטאלית GIS להתמקדות במקום הרס או פגיעה, מערכת לקבלת דיווחים מהתושבים בזמן אמת, מערכת לשיחות vc מרחוק ועוד אמצעים טכנולוגים נוספים. כמו כן, שופרו פתחי המילוט באירוע שריפה, בוצעה החלפת מיזוג וריהוט למכלולי החירום לנציגי כוחות הביטחון ולשולחן המרכזי.

ראש מועצת גדרה, יואל גמליאל: "אנו נערכים  לשעת חירום לאורך כל השנה בשיתוף עם פיקוד העורף, כאשר בין היתר אנחנו עורכים אימונים וסימולציות למצבים שונים. שדרוג מרכז החרום יאפשר לנו לפעול בעת אירועי חירום בצורה הטובה והיעילה ביותר ולספק מענה לתושבות ולתושבים בסטנדרטים הגבוהים ביותר. תודה לכל העוסקים במלאכה"