10/02/2022
הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה:
גדרה בין עשרת היישובים המובילים בשיעור הגירה חיובית

לפי נתוני הלמ"ס, גדרה ממוקמת בין הראשונות בטבלה אחרי שקלטה בשנה האחרונה 1,322 תושבים חדשים. ראש המועצה, יואל גמליאל: "המושבה שלנו מתפתחת וצומחת ויחד עם זאת שומרת על צביונה הכפרי ועל המרקם הקהילתי המיוחד"

המועצה המקומית גדרה היא בין עשרת היישובים שקלטו את מספר התושבים הגדול ביותר בישראל, כך פרסמה הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.
לפי המספרים בדו"ח הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, קלטה גדרה בשנה האחרונה 1,322 תושבים חדשים. המועצה המקומית, שחצתה כבר בשנה שעברה את רף 30,000 התושבים, ממשיכה להתפתח ולהיות אחת המועצות המבוקשות ביותר למגורים בישראל.

ברחבי המועצה המקומית לא מפסיקה תנופת הפיתוח והתשתיות באזורים הוותיקים והחדשים כולל אזור התעסוקה והמסחר, קאנטרי גדרה, שדרוג מתקנים ומבנים ועוד. כמו כן, ממשיכה ההשקעה בחינוך המהווה בסיס לקהילה חזקה ולעתיד מבטיח וכן, בתחומים נוספים כדוגמת קיימות, שימור ובטחון.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "נתוני הלמ"ס לא הפתיעו אך שמחו אותנו מאוד. המושבה שלנו מתפתחת וצומחת ויחד עם זאת שומרת על צביונה הכפרי ועל המרקם הקהילתי המיוחד".