יוזמת בטיחות בדרכים

יוזמת בטיחות בדרכים

חינוך לבטיחות בדרכים דרך יצירה

ערב שיא של יוזמת בטיחות בדרכים לזכרו של גיא נזירי ז"ל

זו השנה הרביעית בה מתקיימת התחרות לזכרו של גיא נזירי ז"ל שנהרג בתאונת אופנוע. ראש המועצה, יואל גמליאל: " אין ספק שמדובר ביוזמה מבורכת, משמעותית ואף מצילת חיים"

השבוע התקיים ערב שיא של פרוייקט בטיחות בדרכים דרך אמנות בבתי הספר היסודיים בגדרה. מדובר ביוזמה ברוכה אשר קיימת כבר ארבע שנים בגדרה להעלאת המודעות לנושא הבטיחות בדרכים דרך אומנות. בדרך זו, התלמידות והתלמידים מטמיעים בדרך חווייתית ויצירתית את חשיבות השמירה על בטיחות בדרכים. ביוזמה זו השתתפו כ- 300 תלמידות ותלמידים מבתי הספר היסודיים בגדרה משכבות ה'-ו, אשר במהלך השנה האחרונה נחשפו לחוקי התעבורה של הולכי הרגל. בערב השיא הוצגו הציורים הזוכים בכל בית ספר והוכרזו שלושת הציורים הזוכים. הזוכות הן רעות כהן מבית ספר "שלהבות חב״ד", ארבל סלומון מבית ספר "הבילויים" וירדן לורמן מבית ספר "גוונים".

ליוזמה זו, המתקיימת לאורך כל השנה, שותפים מנהלת המטה לבטיחות בדרכים בגדרה, גלית דניאל, האגף החינוך, רוטרי הבילויים גדרה, הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים, מרכז אופק  ובתי הספר היסודיים אשר משקיעים רבות להטמעת חשיבות נושא הבטיחות בדרכים.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "אין ספק שמדובר ביוזמה מבורכת, משמעותית ואף מצילת חיים. התודה היא לכל השותפים ליוזמה מבורכת זו - גילה נזירי, רוטרי גדרה הבילויים, מנהל מחוז ירושלים ברלב״ד אבי שמר, מנהלת בטיחות בדרכים יישובית גלית דניאל, מנהלת אגף החינוך ענת קוך, מנהלות בתי הספר, רכזות בטיחות בדרכים והמורות לאמנות ולמנכ״לית מרכז אופק ליאת והב בן גל. תודה לתלמידות ולתלמידים על ההשקעה הרבה וברכות לזוכות".