ביקור מנהלת החינוך

27/03/2022
ביקור מנהלת החינוך
ביקור מנהלת החינוך בבית ספר גוונים - בית ספר לתקשורת בגוון אחר בניהולה של יעל קסלסי

כחלק מהאסטרטגייה החינוכית היישובית, נערכים ביקורי מנהלת חינוך בבתי הספר ביישוב ללמוד מהתלמידות, התלמידים והצוות החינוכי על התכניות, היוזמות והצרכים הקיימים.

הבוקר התקיים ביקור מנהלת החינוך בבית ספר גוונים בהובלת ראש המועצה יואל גמליאל יחד עם גבי שמעון, סגן מזכ״לית הסתדרות המורים, מנהלת אגף החינוך ענת קוך, פיקוח משרד החינוך, מנהלות בתי הספר היסודיים, צוות מקצועי מהמועצה המקומית גדרה והנהגת ההורים. במהלך הביקור נחשפנו לעשייה ולתהליכי הלמידה הבית ספרית דרך חוויות הילדים, צוותי החינוך וסיור ברחבי בית הספר.

אין ספק שהביקור היה מרשים, מלמד ופורה. תודה לצוות החינוכי ובראשו למנהלת יעל קסלסי על הביקור המלמד וכמובן, לתלמידות ולתלמידי בית הספר ששיתפו בחוויותיהם מהלמידה