ניצחו בעזרת המילים

27/04/2022
ניצחו בעזרת המילים

3 תלמידים מגדרה זכו בפרסים בתחרות ארצית לכתיבה יוצרת

תלמידים מבתי ספר יסודיים בחינוך הממלכתי-דתי בכל רחבי הארץ השתתפו בתחרות הכתיבה "ארץ הצבי" – בה תלמידי בית חינוך אוהל שלום בגדרה זכו בפרסים על כתיבתם. יואל גמליאל, ראש המועצה: "אנו רואים בחינוך לכתיבה כלי חשוב לפיתוח הביטוי עצמי, ליצירתיות ולמקוריות"

שלושה סיפורים של תלמידי בית חינוך אוהל שלום זכו בתחרות "מרוץ הצבי" (ע"ש צבי כורך ז"ל) לכתיבת סיפורים של תלמידי החמ"ד לשנת תשפ"ב.

הטקס הארצי והמחוזי, בו יעלו התלמידים המנצחים בליווי הוריהם ונציגי הצוות החינוכי בבית ספרם, יתקיימו אחרי חג פסח ובו יחולקו פרסים על כתיבתם היצירתית והסיפורים המנצחים.

הסיפור שכתבה ניגון יוסקוביץ' מכיתה ו' בנושא "רבנים בקיבוץ" זכה במסלול הארצי. הסיפורים של איתמר אטינגר בנושא "ביי ביי כדור הארץ" וייברקן סלומון בנושא "הבעיטה שהשתנתה" מכיתות ה' נכללו בזכייה המחוזית.

השנה הנושא היה דמויות הרבנים הראשיים לשעבר כאשר נוצר מסלול כתיבת סיפור בנושא אישי ומסלול כתיבת סיפור בנושא שמוגדר מראש ע"י החמ"ד. בנוסף, התקיים מסלול כתיבת סיפור לעולים חדשים.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "כל הכבוד לתלמידים על הישג יוצא דופן ומשמח מאוד. אנו רואים בחינוך לכתיבה כלי חשוב לפיתוח הביטוי עצמי, ליצירתיות ולמקוריות. תודה לצוות בית הספר ובראשו למנהלת, שרה לבז, על הקידום וההשקעה בנושא חשוב זה".