"שעשני אישה"

23/02/2023
"שעשני אישה"

מגוון אירועים בגדרה לרגל יום האישה

גדרה מציינת את יום האישה במגוון אירועים – מזמינים את התושבות להתפנק וליהנות.

לרגל ציון יום זה, מרכז אופק מציע מגוון אירועים תחת הכותרת "שעשני אישה:

ב-1.3 תתארח הסטנדאפיסטית יונה קפח במופע סטנד אפ מיוחד באודיטוריום רמון כאשר מתחילים עם כינוס וכיבוד קל, לאחר מכן המופע השנון ועטור השבחים ולסיום גם חלוקת שי לכל משתתפת.

ב-15.3 תערך סדנת סטיילינג ומכירת בגדים יד שנייה באולם מיכל יחד עם הסטייליסטית אודליה אברהם קובי.

ב-23.3 יגיע אל אולם מיכל בגדרה האחד והיחיד – עידו גרינברג, הידוע גם כ-MISMAS ומי שייסד את המותג "משפט אחד ביום" עם משפטי השראה וחיזוק שפתחו טרנד של ממש. גרינברג מגיע עם ההרצאה האישית והמרתקת שלו על חלום אחד שהתגשם.

כמו כן, גם במוזיאון גדרה מקיימים בוקר ייחודי לנשות גדרה ביום שישי, 10.3. במסגרת יום זה תערך סדנת סטיילינג, מכירה של אביזרים ותכשיטים, דוכני יופי ובגדי יד שניה, כיבוד קל והרצאה ייחודית על הנשים שתרמו למאבק הציוני כאשר האירוע כולו מלווה בהופעת זמר עברי של אדי אלון.

היום כולו במחיר מוזל של כ-70 ₪ ,ניתן להזמין בטלפון: 08-8593316

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "יום האישה הוא ההזדמנות שלנו לברך את נשות גדרה ולהציע עבורן מגוון אירועים. יום האישה שמח"