פיתוח אזור המסחר

פיתוח אזור המסחר

פיתוח אזור המסחר והתעסוקה ממשיך להתקדם כולל מתחם ביג לשירות התושבים

אזור התעסוקה והמסחר יתפרש על כ- 1,000 דונם שיהפכו את גדרה למעצמה כלכלית

בימים אלה אזור התעסוקה והמסחר של גדרה, המיועד למסחר, הייטק ותעשייה קלה נמצא בשלבי פיתוח. אזור התעסוקה והמסחר הכולל מתפרש על כ- 1,000 דונם אשר מחולקים לשלוש.

החלק הראשון, המתפרש על שטח של כ- 500 דונם, נמצא בשלבי סיום פיתוח ובו עתיד לקום מתחם ביג שיתן מענה של שירותים ופנאי.

החלק השני נמצא בשלבים של תכניות מפורטות כאשר שלב א' עתיד לצאת לפיתוח בקרוב.

החלק השלישי הינו אזור להמשך פיתוח עתידי.

אזור התעסוקה וההיי-טק החדש ישמש, כאמור, כאזור המסחר, התעסוקה, וההיי-טק ויאפשר לגדרה לפתח עצמאות כלכלית. מדובר בבשורה אדירה לתושבי ולתושבות גדרה. כאשר בניית האזור שייצר הכנסות נוספות ומשמעותיות למועצה מתחיל למעשה להיבנות. רגע זה הגיע לאחר ההכרזה על הקמת אזור התעסוקה, שהיא תולדה של שנות עבודה יסודית ונחושה. בין היתר, לאורך התהליך לקבלת האישור עבור אזור המסחר, התעסוקה וההיי-טק נדרשו התניות רבות - התניה לדוגמה היתה הקמת מט"ש נשגב (מתקן טיהור מי שפכים) בהשקעה של כ-40 מליון ₪.

מה יוקם באזור התעסוקה והמסחר?

מרכז ביג | תחנת רכבת | כביש עילי שיהווה כניסה נוספת לגדרה, שישית במספר | תחבורה ציבורית ענפה | פארקים ציבוריים | מתקני ספורט | אצטדיון | מרכזי נוער

במה אזור התעסוקה והמסחר יתרום לגדרה?

מינוף כלכלי

מקומות תעסוקה

מקומות בילוי ופנאי

נגישות תחבורתית

מה המיקום של אזור המסחר והתעסוקה?

האזור ממוקם בפאתי היישוב ומתוחם במסגרת כביש 7, 3933, 40 והכביש הפנימי של גדרה המחבר לחפץ חיים