הרצאות בנושאי כלכלה

06/06/2019
הרצאות בנושאי כלכלה

שלמה מעוז מגיע למרכז אופק בגדרה

המועצה המקומית גדרה בשיתוף עם הקרן לחינוך ולתרבות גדרה מזמינים את התושבים לסדרת הרצאות בנושאי כלכלה וחברה שיתקיימו במרכז אופק עם המומחה והפרשן הכלכלי שלמה מעוז. ההרצאה הראשונה תיערך ביום שני, כ"ט באייר התשע"ט, 3 ביוני 2019 בשעה: 20:00 ותעסוק ב"אריכות ימים בישראל הדינמית, כיצד מתמודדים בכל גיל?". ההרצאה השנייה תתקיים ביום שלישי, ט"ו בסיון התשע"ט, 18 ביוני 2019 בשעה 20:00 במרכז אופק ותעסוק ב"איך תשפיע עליך ועל כיסך מלחמת הסחר העולמית ומדיניות הממשלה לאחר הבחירות?".

מעוז ידבר על מגמות בכלכלה הישראלית והעולמית, מחדלים ממשלתיים והזדמנויות שעוד ניתן לנצל. מעוז הוא דירקטור בחברות רבות ומשמש כמרצה במסלול האקדמי המכללה למנהל בתחומי הכלכלה והפיננסים. בנוסף הוא פרשן כלכלי בקול ישראל ברשת ב’, וכן שימש כפרשן כלכלי בערוץ 10 בתכנית “לילה כלכלי” במשך חמש שנים. בהרצאות שלמה מעוז חושף ומעביר לקהל מהניסיון המקצועי העשיר שצבר במהלך הקריירה בתחומי הכלכלה והפיננסים. ההרצאה מתאימה מאוד למבקשים להבין את העולם הכלכלי הדינמי.

בסיום ההרצאות יוקדש זמן למענה לשאלות. הכניסה חופשית

לפרטים נוספים - אנא לחצו כאן