המוזיאון חגג 135 שנה למושבה

02/01/2020
המוזיאון חגג 135 שנה למושבה

מוזיאון גדרה ציין 135 שנה למושבה שהתקיים בחג החנוכה באירועים לטובת התושבים והילדים. ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: ישר כוח להנהלת המוזיאון על הפעילות ולתושבים לקחו חלק בחגיגות ה- 135 שנה למושבה"

בנר שני של חנוכה חגגה המושבה גדרה 135 שנים להיווסדה. במוזאון גדרה ציינו את האירוע בערב מרגש, אליו הגיעו עשרות מתושבי גדרה ואף אורחים מרחבי הארץ, כדי לשמוע את סיפורי המושבה ולשיר משירי ארץ ישראל היפה.

סיפורי המושבה סופרו על ידי נעה שרמן גולדפינגר, מנהלת המוזאון שנכנסה לאחרונה לתפקידה. על השירה היתה אמונה רננה אורן, תושבת גדרה שהנעימה בשירתה.

בהמשך החג קיים המוזאון סיור ייחודי למשפחות, בו יצאו המשתתפים לחפש את מטמון הביל"ויים שהסתתר במקום סודי במיוחד במושבה. המטמון נמצא לבסוף לשמחת המשתתפים.

מנהלת המוזיאון לתולדות גדרה והבילויים, נעה שרמן גולדפינר: "התרגשתי באופן אישי מההיענות הרחבה של התושבים שהגיעו לחגוג איתנו במוזיאון. לאורך השנה הקרובה בכוונתנו לקיים פעילויות ואירועים נוספים ומכוונים לכל תושבי המושבה".

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: ישר כוח להנהלת המוזיאון על הפעילות ולתושבים שלקחו חלק בחגיגות ה-135 שנה לגדרה".