ניקוי שטחים פתוחים

06/04/2021
ניקוי שטחים פתוחים

המועצה המקומית גדרה תקיים מבצע לניקוי שטחים פתוחים מעשבייה

המועצה המקומית תחל בקרוב בניקוי שטחים ציבוריים פתוחים וקוראת גם לבעלי שטחים פרטיים פתוחים לנקותם מעשבייה ולהימנע מקנסות

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "כמושבה ששמה בראש סדר העדיפויות את איכות החיים לתושביה, שמירה על שטחים פתוחים נקיים מעשבייה ומזיקים מהווה מהלך חשוב לשמירה על בטיחות והימנעות ממפגעים לקראת העונה החמה"

לקראת הקיץ, יוצאת המועצה המקומית גדרה במבצע לניקיון שטחים ציבוריים פתוחים במטרה למנוע מפגעים שונים. ניקוי השטחים הפתוחים כולל ניקוי עשבייה וצמחי פרא במטרה למנוע התייבשות ושריפה ולמנוע שטחי מסתור וגידול למזיקים שונים. במסגרת המבצע, קוראת המועצה לבעלי שטחים פתוחים ברחבי גדרה לנקות את שטחיהם על פי החוק ובכך להמנע מקנסות בגין שטחים שלא נוקו. המועצה המקומית קוראת גם לתושבים בעלי חצרות לפעול לניקוי העשבייה ולשמור על סביבה בטוחה.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "כמושבה ששמה בראש סדר העדיפויות את איכות החיים לתושביה, שמירה על שטחים פתוחים נקיים מעשבייה ומזיקים מהווה מהלך חשוב לשמירה על בטיחות והימנעות ממפגעים לקראת העונה החמה. אנו קוראים לבעלי שטחים פתוחים בגדרה לשתף פעולה לרווחת כולנו״.