גדרה נקייה – באחריות!

28/10/2021
גדרה נקייה – באחריות!

המועצה המקומית גדרה מקדמת סביבה ירוקה, נקייה ומטופחת

המועצה המקומית גדרה פועלת לקידום סביבה ירוקה, נקיה ומטופחת בשילוב מבצע הסברה נרחב לשמירה על מושבה נקייה ומטופחת
יואל גמליאל, ראש המועצה: "איכות חיים באה לידי ביטוי בסביבה מטופחת ונקייה. רק יחד נגיע לתוצאות"

מועצת גדרה פועלת לקידום סביבה ירוקה, נקיה ומטופחת תוך ביצוע מהלכים לעידוד התושבים לקחת אחריות לשמירה על מרחב ציבורי נקי ומטופח.

המבצע, תחת הסלוגן "גדרה נקייה- באחריות!", כולל תכנית להגברת המעורבות לשמירה על סביבה ירוקה מרחב ציבורי נקי תוך ביצוע מהלכים בכל השכונות והרחובות בגדרה באופן מדורג ובשילוב הסברה לשמירה על מושבה מטופחת.

בתוך כך, הרחוב הראשון בו החלו ביישום התכנית הוא רחוב "צאלה", שם נערכו עבודות להחלפת מערכת ההשקיה, הוקמו מפרצי חניה חדשים, תוקנו ספסלי הרחוב, הותקנו פחי אשפה חדשים, שוקמו הערוגות והמרחב הציבורי.

יואל גמליאל, ראש מועצת גדרה: " איכות חיים באה לידי בסביבה מטופחת ונקייה. המועצה המקומית בראשותי תעשה כל שניתן לקידום סביבה ירוקה, נקייה ומטופחת אך רק יחד איתכם ואיתכן, התושבות והתושבים, נוכל להגיע לתוצאות. יחד נשמור על גדרה לטובת ילדינו ולטובת המושבה"