מככבים באליפות הרובוטיקה

01/03/2022
מככבים באליפות הרובוטיקה

נבחרת ביה"ס הבילויים ברובוטיקה זכתה בגביע בתחרות ארצית

הפיתוח של המהנדסים הצעירים מגדרה הוצג במסגרת תחרות הרובוטיקה שהתקיימה בהיכל טוטו בחולון לצד 50 קבוצות מכל רחבי הארץ. ראש המועצה, יואל גמליאל: "מברך את המהנדסים הצעירים על הישגיהם בתחרות"

השבוע נערכה תחרות הרובוטיקה הארצית, המתקיימת מדי שנה ובה לוקחים חלק תלמידים מרחבי המדינה אשר מציגים רובוטים שיצרו ואת מטרתם.
נבחרת בית ספר הבילויים, "הביל"ובוטים", ייצגה את גדרה בליווי ההורה והמנטור גל לוי. בתחרות הציגו התלמידים את מיזם  ה "FLY2U" - רחפן המעביר חבילות ומנחית אותן על עמוד מתנפח למניעת פגיעה בעוברי אורח ובפריט הנשלח. התלמידים קבלו גביע עבור הפיתוח הייחודי. תלמידי בית הספר לוקחים חלק בתחרות כבר מספר שנים והגיעו גם בעבר להישגים רבים.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "מחמם את הלב לראות את העשייה של התלמידות והתלמידים בהובלתו של המנטור גל לוי ובסיוע צוות בית הספר בניהולה של שלהבת בני. אני מברך את המהנדסים הצעירים על הישגיהם בתחרות, הבאתם גאווה גדולה לגדרה".