זהב, כסף וארד בטאקוונדו

27/04/2022
זהב, כסף וארד בטאקוונדו

זהב, כסף וארד ללוחמי גדרה בטאקוונדו באליפות ישראל לנוער, קדטים וילדים

מועדון שרעבי אומנויות לחימה גדרה הגיע להישגים מצוינים באליפות ישראל 2022 בטאקוונדו. יואל גמליאל, ראש המועצה: "המועצה המקומית עוקבת ומלווה את המועדון לאורך השנים האחרונות וההישגים הרבים והמשמעותיים של הספורטאים הצעירים"

לוחמי מועדון "שרעבי אומנויות לחימה "גדרה חזרו החודש עם מספר מדליות באליפות ישראל לשנת 2022 לגילאי נוער, קאדטים וילדים בטאקוואנדו שנערכה בראשל”צ. הישגים אלו מגיעים על רקע הפריחה בענף הטאקוואנדו מאז הזכייה של בת גדרה, אבישג סמברג במדליה האולימפית.

ביום הראשון של האליפות השתתפו הלוחמים בגילאי הנוער והילדים של המועדון. יאן דומברובסקי (בן 10) ניצח 3 קרבות בדרך למדליית הזהב, מאיה יניב (בת 10) סיימה במקום השני לאחר 2 ניצחונות ונועם הייזמן (בן 9) גם הגיע למקום השני לאחר 2 ניצחונות. בגילאי הנוער הצליחו ספורטאי המועדון להביא הישג מרשים נוסף: אמיר סלומון (בן 16) ניצח 3 קרבות וקרב גמר שהוכרע בנקודת זהב אחרי שלושה סיבובים וסיים במקום השני.

ביום השני השתתפו לוחמי גדרה בקבוצת גיל קדטים (12-14): בקטגוריית בנים עד 41 קילו, איתי אלבוגן (בן 14) סיים עם מדליית הזהב לאחר 4 קרבות. בקטגוריית בנים עד 49 קילו, הדר שנער (בן 14) גם קטף את מדליית הזהב. בקטגוריית בנות במשקל 59+, ליפז חגאמה (בת 14) סיימה במקום הראשון על הפודיום וזוכה בזהב אחרי 4 קרבות בשליטה מוחלטת. בקטגוריית הבנות עד 44 קילו, שירה אהרון (בת 13) זכתה במדליית כסף לאחר 2 ניצחונות בדרך לגמר. במדליית הארד זכו איתמר כהן (בן 14), לאחר 2 ניצחונות, תהילה יזגלדייב (בת 12) ועמליה קסמי אילן (בת 13). נועם שטנגר (בת 12) הפסידה בחצי גמר אחרי קרב בתחרות הראשונה שלה בקריירה. מאמני המועדון גילי חיימוביץ ורומן רוסינוב הובילו את הצלחת הלוחמים.

בסוף חודש הבא ייצאו לוחמי המועדון לאליפות אוסטריה הפתוחה כהכנה לאליפות העולם שתתקיים באוגוסט בבולגריה.

יואל גמליאל, ראש המועצה המקומית גדרה: "התרגשנו מזכיית לוחמי מועדון "שרעבי אומנויות לחימה "גדרה במדליות באליפות ישראל בטקוואנדו לשנת 2022. המועצה המקומית עוקבת ומלווה את המועדון לאורך השנים האחרונות וההישגים הרבים והמשמעותיים של הספורטאים הצעירים. המשיכו להתמיד, להשקיע ולהביא תוצאות מדהימות הנותנות גאווה לגדרה כולה".