כנס ביאנלה לחינוך בינלאומי

09/06/2022
כנס ביאנלה לחינוך בינלאומי

יואל גמליאל, ראש המועצה: "בגדרה חושבים חינוך, חושבים עתיד למען קיימות הדורות הבאים! החינוך הוא עמוד התווך עליו אנו נשענים. תודה רבה לכם על הייצוג המכובד!"

גדרה מקדמת חינוך ומדגימה חינוך!
בשבוע שעבר התקיים כנס ביאנלה לחינוך בינלאומי 2022. בכנס, נציגות המועצה המקומית גדרה, הציגו את התכנית "עכשיו אני" - התוכנית הייחודית של המושבה גדרה לצמצום שחיקה ושימור צוותי חינוך מצוינים ואיכותיים במערכת החינוך היישובית.

ענת קוך מנהלת אגף החינוך, ברכי יעיש מנהלת גני הילדים, גלית דניאל, מנהלת אגף קהילה והאמונה על החינוך המיוחד - יחד עם נציגות צוותי החינוך אפרת ליכטנשטיין ויערית אביגל, אורי אסייג היועץ האירגוני ואילנה מידני, מייצגים ומדגימים את דרכי החינוך והפעולה שהזניקו את המושבה גדרה לקדמת הבמה של החינוך במדינת ישראל. תודה רבה לכם על הייצוג המכובד!