גאווה לגדרה

03/08/2022
גאווה לגדרה

מדלית ארד בטאקוונדו לתושבת גדרה

ליפז חג'אמה, 14.5, תושבת גדרה, זכתה במדליית ארד באליפות העולם לטאקוונדו שהתקיימה בבולגריה.
ראש מועצת גדרה, יואל גמליאל: "הוכחת שנחישות, מאמץ ועבודה קשה מניבים פירות, כל הכבוד!"

מסתמן שגדרה מייצאת אלופות ואלופי טאקוונדו. אחרי אבישג סמברג, תורה של ליפז חג'אמה, שזכתה היום (31.7) במדליית ארד בתחרות העולמית לטאיקוונדו המתקיימת בבולגריה.

ליפז הינה אלופת ישראל בטאיקוונדו מזה שנה שלישית, מחזיקה בחגורה שחורה ומתאמנת 5, 6 ימים בשבוע. בעברה זכתה בתחרויות בינלאומיות, שהקנו לה את האפשרות להתמודד באליפות העולמית. את האהבה לטאקוונדו היא גילתה כבר בגיל 5, כשצפתה באחיה אלמוג, שהיה מתאמן בכיר בישראל, מתחרה באליפויות הארץ. לליפז הוענקה מלגה על ידי המועצה המקומית גדרה, שתסייע בדרכה לתחרות.

ראש מועצת גדרה, יואל גמליאל: "ליפז היקרה, הוכחת שנחישות, מאמץ ועבודה קשה מניבים פירות. בזכותך, גדרה וכל ישראל מתמלאת גאווה. שמחנו להעניק לך מלגה, אך ללא האמונה העצמית והנחישות שלך, כל זה לא היה קורה. כל הכבוד!"