לעצב את דור העתיד

24/08/2022
לעצב את דור העתיד

גמלאים וגמלאיות – מערכת החינוך קוראת לכם

מועצה מקומית גדרה לוקחת חלק ביוזמה של התנדבות גמלאים וגמלאיות במערכת החינוך המקומית
ראש מועצת גדרה: "יוזמה מבורכת ,יש לגמלאים ולגמלאיות רקע וניסיון חיים רחב שיכול להעשיר את דור העתיד"

התכנית לשילוב של גמלאיות וגמלאים במערכת החינוך בגדרה יוצאת לדרך, והמועצה קוראת למתנדבים ומתנדבות.
התכנית הינה חלק מיוזמת ארגון "ידיד לחינוך" הפועל כבר ב-45 מועצות מקומיות, ובשנת הלימודים הנוכחית ייכנס באופן רשמי גם במושבה.

המיזם כולל שילוב במערכת החינוך (היסודי והחטיבה) בגדרה, בתוך ומחוץ לכיתות בתחומים שונים: לימודי, רגשי וחברתי. מטרת הפרויקט היא לסייע למערכת החינוך לאחר תקופת הקורונה בהשלמת פערים וחיזוק הקשר הבין דורי במושבה. המתנדבים מחויבים להתנדב כ- 4 שעות שבועיות. לאחר ראיון קבלה, המתנדבים יקבלו הדרכה שוטפת לאורך כל השנה, כמו כן ייהנו ממפגשים חברתיים ופעילויות מגוונות לאורך כל תקופת ההתנדבות.

ראש מועצת גדרה,  יואל גמליאל: "מדובר ביוזמה מקסימה שמעשירה את כל הצדדים. מערכת החינוך תקבל חיזוק, והגמלאות והגמלאים שלנו יוכלו לפתח תחושת קהילתיות- ע"י שיתוף הידע, הרקע וניסיון החיים הרחב שלהם, שיכול לסייע ולחזק את הנוער.
יש חשיבות עליונה בחיזוק וחיבור של הנוער והאוכלוסייה הבוגרת של המושבה. יוזמה מבורכת".

הפעילות באישור ותמיכת משרד החינוך. אגף החינוך בגדרה אחראי על התוכנית במערכת החינוך במושבה.
לפרטים והתנדבות, פרח בן גד: 050-667056