גדרה מוכנה לפתיחת שנת הלימודים

31/08/2022
גדרה מוכנה לפתיחת שנת הלימודים

המועצה המקומית גדרה קיימה כנס ייעודי לצוות גני הילדים לקראת פתיחת שנת הלימודים תשפ"ג

ראש המועצה, יואל גמליאל: "אשריכם על העשייה החינוכית וההשקעה שלכם למען דור העתיד בכל ימות השנה"

במסגרת המוכנות לפתיחת שנת הלימודים תשפ"ג, המועצה המקומית גדרה קיימה ביום שלישי השבוע כנס היערכות ייעודי לצוותי גני הילדים. הכנס התקיים בהובלתה של מנהלת מחלקת גני הילדים, גב' ברכי יעיש ובמעמד ראש המועצה יואל גמליאל ומנהלת אגף החינוך, גב' ענת קוך. במסגרת הכנס הוצגו היעדים, המטרות והתוכניות לשנה הקרובה עבור 54 גני הילדים בגדרה. כמו כן, תודרכו הצוותים החינוכיים לגבי נהלים מרכזיים בנושאי ביטחון ובטיחות. צוות אגף החינוך הודה לראש המועצה ולכלל מנהלי ועובדי המועצה על התמיכה וההירתמות למען פתיחה מוצלחת ויעילה של שנת הלימודים. ראש המועצה ומנהלת אגף החינוך בירכו את צוותי הגנים והתייחסו להשקעה הרבה של מחלקת גני הילדים והצוותים לטובת עשייה חינוכית מסורה, אותה הם מבצעים באחריות ובמסירות.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "אשריכם על העשייה החינוכית וההשקעה שלכם למען דור העתיד. מרשים לראות את ההשקעה והמאמץ שלכם בכל ימות השנה. אנו מודים לכם באופן אישי על כל ההשקעה והדאגה שלכם".