השומר החדש בגדרה

16/02/2023
השומר החדש בגדרה

לצד התוכנית המקיפה של המועצה המקומית גדרה לקידום וחיזוק הביטחון האישי במושבה, השבוע אישר ראש המועצה את הפעלת התוכנית "השומר החדש" בגדרה.

השומר החדש הינו ארגון חברתי שהוקם בשנת 2007 על ידי קבוצת מתנדבים בכדי לעזור בשמירה על חקלאי הצפון תוך סיוע לגורמי האכיפה. עם ההצלחה גדל הארגון ופיתח מנגנון העוזר לשמירה על ישובים. השומר החדש בגדרה יהווה תוספת כוח משמעותית ואיכותית למשטרה כאשר המתנדבים בארגון יסיירו וידווחו בזמן אמת לגורמי החוק וכך מעלים את תחושת הביטחון האישי במושבה.

את הפרויקט יובילו קרן מורילס, יזמית "השומר החדש" בגדרה יחד עם רינה קליר, מנהלת פרויקטים במועצה המקומית. את המתנדבים בפרויקט ירכזו בהנהגת ההורים בהובלתו של אביעד זיקרי.

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל: "אני מבקש להודות לכל הנוגעים בדבר, יואל זילברמן, מנכ"ל השומר החדש,  קרן מורילס, יזמית השומר החדש גדרה, שי מורילס, מתנדב בשומר החדש,  סהר רווח, סגן ראש המועצה ויו"ר מרכז אופק, אביעד  זיקרי, יו"ר ועד הורים ישובי, תמיר אבוקסיס, מנהל התחום המבצעי בשומר החדש. אורי קינד, רכז שטח בדרום. נמשיך לשמור על גדרה בטוחה".