מגבירים את הביטחון בגדרה

29/05/2023
מגבירים את הביטחון בגדרה

ביום חמישי, 15.6, יתקיים ערב חשיפה למיזם "השומר החדש"

המועצה המקומית גדרה ממשיכה בקידום וחיזוק הביטחון האישי במושבה. בתוך כך, קרן מורילס, תושבת גדרה יזמה את הכנסת ארגון "השומר החדש" ליישוב ובימים אלה החלה התנעת המיזם.

השומר החדש הינו ארגון חברתי שהוקם בשנת 2007 על ידי קבוצת מתנדבים בכדי לעזור בשמירה על חקלאים תוך סיוע לגורמי האכיפה. עם ההצלחה גדל הארגון ופיתח מנגנון העוזר לשמירה על ישובים. השומר החדש בגדרה יהווה תוספת כוח משמעותית ואיכותית למשטרה כאשר המתנדבים בארגון יסיירו וידווחו בזמן אמת לגורמי החוק וכך מעלים את תחושת הביטחון האישי במושבה.

ביום חמישי, כ"ו בסיוון תשפ"ג, 15.6.23, יתקיים ערב חשיפה למיזם חשוב זה בשעה 19:00 במרכז אופק. תושבות ותושבי גדרה מוזמנים להגיע, לשמוע ולהתנדב למיזם. המתנדבים יעברו הכשרה, יפגינו נוכחות בשטח וברחובות, ילוו בכלים טכנולוגיים (מצלמות, רחפנים ועוד) ויסייעו במענה מיידי ומקצועי.

תודה לכל הנוגעים בדבר, יואל זילברמן, מנכ"ל השומר החדש, קרן מורילס, יזמית השומר החדש גדרה, תמיר אבוקסיס, מנהל התחום המבצעי בשומר החדש, אביגיל רובין, רכזת שטח גדרה ולכל השותפים לעשייה.

להרשמה ופרטים נוספים ניתן לפנות לאביגיל – 050-9670749