חיילים /ות משוחררים?

04/06/2023
 חיילים /ות משוחררים?

חיילים /ות משוחררים? המועצה המקומית גדרה בשירות מיוחד למענכם

המועצה המקומית גדרה משקיעה בחינוך החל מהגיל הרך ועד הבגרות. בתוך כך, אגף קהילה וחברה, בניהולה של גלית דניאל, מעניק שירותים לצעירים עד גיל 35 ובמסגרת זו, ניתן מענה מיוחד לחיילים וחיילות משוחררים.

אגף חברה וקהילה במועצה המקומית גדרה בשיתוף האגף והקרן לחיילים משוחררים במשרד הביטחון ובמסגרת מרכז הצעירים "יאנג" במושבה, מעניק שירות מיוחד לחיילים ולחיילות משוחררים להכוונה בהמשך חייהם הבוגרים. בתוך כך, ישנה שלוחה ייעודית במרכז הצעירים הנותנת מענה לחיילים משוחררים בתחום ההשכלה, התעסוקה, פנאי, זכויות, הכשרות וכו'.

חיילים וחיילות משוחררים מוזמנים לפנות לרכזת חיילים משוחררים, שירן בראונשטיין, באגף קהילה וחברה שתתן מענה עבורכם.

שעות קבלת הקהל הן בכל יום החל מהשעה 8:00 ועד 16:00 וכן, בשעות הערב בהתאם לפרסומים. יש לתאם פגישה מראש בטלפון 0508855272 או במייל Shiran.braunshtein@gedera.muni.il.

גלית דניאל, מנהלת אגף חברה וקהילה: "אנו מעניקים לצעירי גדרה מענה בכל תחומי החיים ובתוך כך, מענה פרטני לחיילים משוחררים. אני שמחה על הזכות להעניק שירות חשוב זה עבורם ומודה לכל העוסקים במלאכה"