שדרוג גן בילו ההיסטורי

13/06/2023
שדרוג גן בילו ההיסטורי

בימים אלה מתבצעות עבודות פיתוח להגברת הבטיחות בצומת הרחובות הורביץ - ביאליק כאשר בהמשך ישודרג גן בילו ההיסטורי

המועצה המקומית גדרה ממשיכה בעבודות הפיתוח והשדרוג ברחבי היישוב וכחלק מכך, בימים אלה מתבצעות עבודות פיתוח ברחוב הורביץ כאשר בהמשך ישודרג גן בילו ההיסטורי שהוא חלק בלתי נפרד מהמורשת של המושבה.

העבודות ברחוב הורביץ מתבצעות מצומת הורביץ-פוקס עד צומת הרחובות הורביץ-ביאליק (כולל) אשר יגבירו הבטיחות להולכי/ות רגל ולנהגים/ות בצומת זה. העבודות כוללות בין היתר ביצוע מדרכות, קרצוף וריבוד הכביש, תשתיות כולל הסדרת ניקוז, תאורה ועוד.

כמו כן, כאמור, בהמשך יבוצעו עבודות שדרוג בגן בילו הכוללות, בין היתר, תוספת וחידוש מדשאות, הקמת גשרים, תוספת של ספסלים, שדרוג שבילים, גינון, ציפוי תעלות ניקוז באבני ריפראפ ועוד.

תודה למינהל ההנדסה ולכל העוסקים במלאכה.