יש מי ששומר עליכם

28/06/2023
יש מי ששומר עליכם

בכל שעה ביום, יש מי ששומר עליכם

פרוייקט הרחבת רישות מצלמות במרחב הציבורי בגדרה יוצא לדרך!

המועצה מקומית גדרה ממשיכה בעיבוי רישות המצלמות במרחב הציבורי ובהטמעת מערכת חדשנית להגברת הבטחון האישי.

בהמשך לפעולות להגברת הביטחון בישוב הכוללות פתיחת נקודת שיטור נוספת, הכנסת מיזם "השומר החדש" ועוד, בימים אלו מתבצע פרוייקט להרחבת פריסת המצלמות במרחב הציבורי. כחלק מהפרוייקט, יוקם מרכז שליטה ובקרה יישובי אשר ימפה את המידע שייאסף מכ-120 מצלמות אשר ישדרו בכל שעה 24/7 מכל רחבי המועצה, ויהיו מסוגלות לזהות אירועים חריגים שונים, באמצעות שידור וידאו "חי" למרכז השליטה. מדובר בטכנולוגיית שליטה ובקרה בחירום ובשגרה, אשר מתווספת לטכנולוגיות מתקדמות נוספות ביישוב, המשפרות את היעילות התפעולית, איכות החיים והביטחון לתושב.

כמו כן, המוקד העירוני יקבל קריאות באמצעות מערכת שליטה ובקרה חכמה ( "שו"ב" ) באופן מידי אשר יאפשר תגובה מהירה והעברה מיידית של אירועים חריגים לנקודת המשטרה, לפקחים ולסיירי בטחון המוזעקים במקרה הצורך לטפל בהם.