כוכבים באמפי גדרה

29/06/2023
כוכבים באמפי גדרה
קיץ של כוכבים באמפי גדרה

היכונו למופעי הענק של הקיץ באמפי החדש בגדרה - רביב כנר, אבי אבורומי ופאר טסי לצד ארועי ופעילויות הקיץ במושבה

הקיץ הזה גדרה התחדשה באמפיתאטרון שהמועצה המקומית הקימה בעמק הנשר. האמפי נבנה סמוך למרכז אופק וכולל במה גדולה מצוידת בכל הנדרש להופעות פתוחות וטריבונות המאפשרות מקומות ישיבה לכ- 1,100 איש כאשר בארועים גדולים ניתן יהיה לאפשר מיקומים לעוד כ- 3,000 צופים כך שהמקום יוכל להכיל קהל של כ- 4,500 איש. עד כה האמפי נתן במה למוסדות החינוך בגדרה במופעי הסיום שהתקיימו בהצלחה רבה. בתוך כך, כבר הקיץ מתוכננות הופעות של מיטב הכוכבים באמפי החדש – רביב כנר, אבי אבורומי ופאר טסי.

לצד הופעות הכוכבים, המועצה המקומית גדרה ומרכז אופק נערכו לקיץ מלא ארועים, הופעות ואטרקציות לילדים, לנוער ולכל המשפחה. בתוך כך, מחלקת הנוער מזמינים את נוער גדרה ליהנות מארועי "קיץ לי במקסימום" הכולל יציאה לאטרקציות – ימית 2000, סופרלנד, לונה פארק וסינמה סיטי, מגוון סדנאות, הופעות ועוד. ניתן לקבל פרטים בטלפונים 052-5362072 (מיטל), 050-4847787 (יעל).

כמו כן, גם לכיתות ד'-ו' מוצעת קייטנת Bכייף, קייטנה מיוחדת בשעות לא שגרתיות הכוללת מגוון פעילויות כמו נסיעות למגוון אטרקציות כמו סופרלנד, סינמה סיטי, מימדיון, לונה פארק ועוד, מסיבת בריכה, יום מולטימדיה ועוד פעילויות.

אנו מזמינים את כולם ליהנות מהמגוון הרחב הקיים בגדרה לרווחת התושבים.