העשרה ופיתוח אישי

04/07/2023
העשרה ופיתוח אישי
סדנאות העשרה ופיתוח אישי לסייעות בגדרה

98.8% זכאות לבגרות לשנת תשפ"א, בתי ספר זוכים בפרס החינוך המחוזי, ביקור מינהלות חינוך בכל מוסד חינוכי, יישוב מדגים ארצי לחינוך שאף זכה בפרס החינוך הארצי. כל זאת כתוצאה מהשקעה בחינוך ערכי ואיכותי החל מהגיל הרך ועד הבגרות

בשנים האחרונות גדרה היא אבן שואבת למשפחות צעירות והסיבה העיקרית, מעבר להיותה של גדרה מושבה קהילתית ומשפחתית, היא ההשקעה הבלתי מתפשרת בחינוך ילדינו החל מהגיל הרך ועד הבגרות שהובילה למצוינות בחינוך שאף עומדת בצמרת היישובים המובילים בחינוך בארץ. ההישגים המרשימים שאליהם הגיעה גדרה הם ההוכחה לתהליך מתמשך בהשקעה מסיבית בחינוך החל מהגיל הרך ועד הבגרות.

המפתח להצלחה נעוץ בתפישה החינוכית שיש חשיבות רבה להכיל ולתת מענה לכל תלמיד ותלמידה, לכל אחד ואחת יותאם המענה האישי. מערכת החינוך שואפת למצויינות הן לימודית והן ערכית. ראיית כל אחד כחלק מהמשפחה ושמה "גדרה" חשובה למען חיזוק הדימוי העצמי, המימוש האישי וטיפוח תחושת השייכות לקהילה ולחברה בה אנו חיים.

כחלק מכך, המועצה המקומית גדרה משקיעה משאבים להעשרה ולפיתוח צוותי החינוך החל מהגיל הרך ועד הבגרות. בחודשים האחרונים מחלקת גני הילדים בניהולה של ברכי יעיש יזמה סדנה מעשירה לסייעות המועצה שהעניקה להן כלים מקצועיים נוספים למען חינוך ילדינו לצד פיתוח אישי.

ברכות לסייעות על סיום הסדנה לפיתוח מקצועי ותודה לברכי על ההשקעה.