בית תרבות נוסף

17/07/2023
בית תרבות נוסף

בקרוב בית תרבות נוסף בגדרה – בית רחל

הושלם התכנון לשימור ושיחזור בית רחל "יד לבנים" ההיסטורי שיבנה בתקציב של כ- 22 מליון ₪ על שטח של כ- 2,100 מ"ר בסטנדרטים הגבוהים ביותר

המועצה המקומית גדרה ממשיכה בבניית מתקני התרבות במושבה. בהמשך לאולם מיכל במרכז אופק, אולם התרבות ברחוב מנחם בגין בדרכא רמון ואמפי גדרה שהוקם לאחרונה, בימים אלה ממשיכים לפעול להקמת מבנים נוספים - בית רחל "יד לבנים" ההיסטורי, אודיטוריום במזרח גדרה ושדרוג הבמה ברחבת המועצה ברחוב פינס.

בימים אלה הושלם התכנון לשימור ולשיחזור בית רחל. מדובר בפרויקט שהינו שימור ושחזור של מבנה בית רחל "יד לבנים" ההיסטורי ששימש בעבר כאולם תרבות להופעות וכקולנוע.

המבנה החדש יהיה בשטח של כ-2,100 מ"ר ויכלול אולם, במה בסטנדרט המקצועי הגבוה ביותר, לובי רחב וקפיטריה. האולם בבית רחל "יד לבנים" יכלול כ- 440 מקומות ישיבה וישמש כאולם תרבות למופעים והצגות בגדרה אשר יוכל לארח הצגות מהתאטראות המובילים והגדולים ביותר בארץ.

בתוך כך, יתבצע פיתוח של כל המגרש הפרויקט אשר יכלול שבילי הולכי רגל וחניון רכבים.

אנו מודים למינהל ההנדסה ולכל העוסקים במלאכה.