ההתייעלות האנרגטית בגדרה

06/08/2023
ההתייעלות האנרגטית בגדרה
ההתייעלות האנרגטית בגדרה ממשיכה

בימים אלה מסתיימות עבודות התקנת מערכות סולאריות במבנה ה- 23 בגדרה, באולם הספורט ברחוב מנחם בגין

ההשקעה בחסכון באנרגיה הוא חלק מהעשייה הרחבה בתחום הקיימות ואיכות הסביבה בגדרה המתקיימת באופן עקבי ושוטף באמצעות תכנית יישובית. אחד הנושאים המרכזיים ששמים עליהם דגש הוא קיימות הכוללת התייעלות אנרגטית. בשנים האחרונות ניתן לראות מגוון דרכים להתייעלות אנרגטית שהוטמעו ביישוב: תאורת הרחוב ברחבי היישוב ובמוסדות חינוך הוחלפה בתאורת לד לחיסכון אנרגטי, הרכבים המשמשים את עובדות ועובדי המועצה הוחלפו לרכבים היברידיים, הוקמו 12 עמדות טעינה לרכבים חשמליים ברחבי היישוב ומתוכננות עמדות נוספות וכן, התקיים פרוייקט נרחב להתקנה של מערכות סולאריות פוטו וולטאיות לייצור חשמל במבני ציבור .

בתוך כך, בימים אלה עבודות התקנת פאנלים סולאריים במבנה אולם הספורט ברחוב מנחם בגין נמצאות בשלבי סיום. זהו המבנה ה- 23 בו מתבצעת התקנת תאים פוטוולטאיים המצטרף ל-22 מבני ציבור נוספים שבהם הותקנו מערכות סולאריות פוטוולטאיות כמפורט: בניין משרדי המועצה רחוב פינס 4 | בבית הספר רעות | בבית הספר אוהל שלום | בבית הספר דרכא רמון | במרכז אופק רחוב עמק הנשר | בבית ספר הבילויים | בבית ספר תיכון דרכא בגין | בבית הספר רימונים | בבית הספר נתיבי נועם | בבית ספר דרכא רות | בבית הספר קשת | בבית הספר שלהבות | במרכז דנה | בבית הספר גוונים | בבית הספר מוריה ניצנים | במעון יום דרך הנחלים | בגן חרוב הרדוף | בגן סביון רימון | בגן הזית קשת | בגן פרג נרקיס | בגן סתוונית דליה.

אנו מודים לאגף התפעול ולכל העוסקים במלאכה.