פתיחת שנת לימודים תשפ"ד

פתיחת שנת לימודים תשפ"ד

נערכים לפתיחת שנת לימודים תשפ"ד

למעלה מ- 25 מליון ₪ הושקעו בבנייה ובשיפוצי קיץ לקראת שנת הלימודים הקרובה

בנוסף לבניית מוסדות חינוך הכוללת גני ילדים, בית ספר ניצנים ושלב ג' בתיכון דרכא רות, כבכל קיץ, המועצה המקומית גדרה נערכת לפתיחת שנת הלימודים ופועלת בחודשי החופש לשידרוג ולשיפוץ מוסדות החינוך וסביבתם ביישוב. בתוך כך, השנה התבצעו עבודות בבתי הספר ובגני הילדים לטובת חזרתם של ילדי וילדות גדרה לסביבת לימודים מיטבית בתחומי הבטיחות, נגישות, בטיחות בדרכים, אבזור כיתות וגנים, טיפול בבלאי וכדומה.

העבודות במוסדות החינוך כוללות צביעת מעברי חצייה ומתחמי "נשק וסע" בסמוך למוסדות החינוך אשר יאפשר להורים לתלמידי בתי ספר יסודיים להורידם בבטחה, צביעת גני ילדים ובתי ספר, החלפת מטבחים ישנים בחדשים, טיפול במפגעי בטיחות על פי דוח סוקר בטיחות, תיקוני אינסטלציה, התקנת דשא סינטטי חדש ופיתוח נופי במספר בתי ספר הכולל התקנת ספסלים מונגשים ופחי אשפה. זאת ועוד, השבוע תבוצע צביעת מגרש ספורט בבית ספר גוונים, שדרוג חיצוני שלושה גנים ברחוב ראובן והחלפת תמרורי דרך בלויים באזורים הסמוכים למוסדות החינוך. בנוסף, בימים אלה אלה פועלים לשדרוג מזגנים בבתי ספר גוונים, נתיבי נועם, רעות, אוהל שלום, פינס , רימונים, ניצנים, וגני הילדים אתרוג, נופר, שקד, סיגלית, ערבה, ורד, יסמין, חצב, סביון, אירוס ויקינטון. זאת ועוד, מתבצעות עבודות לביצוע הנגשת מוסדות חינוך הכוללות גן לליקויי ראיה, גן שמע ו-6 כיתות שמע חדשות.

לצד עבודות השיפוץ והשדרוג, בימים אלה אגף החינוך מבצע היערכות למנהלים ולמנהלות לקראת פתיחת שנת הלימודים.

תודה למינהל ההנדסה, לאגף שפ"ע, לאגף תפעול, למחלקת נגישות, לאגף החינוך ולכל העוסקים במלאכה.

גדרה מובילה בחינוך!