מינהלת חינוך – הקמת וועדת משמר החינוך בגדרה

03/09/2023
מינהלת חינוך – הקמת וועדת משמר החינוך בגדרה

הוועדה תפקח על תכנים הנכנסים לחינוך בגדרה ותאפשר אך ורק כניסת תכנים שישמרו על השיוויון בחברה

ראש המועצה המקומית גדרה, יואל גמליאל, הנחה על הקמת וועדת משמר החינוך בגדרה. מדובר בוועדה המורכבת מאנשי ונשות מקצוע בתחום החינוך אשר יפקחו על התכנים הנלמדים במערכת החינוך בגדרה. כחלק מכך, הוועדה תדאג שבמערכת החינוך היישובית תשמר אבן היסוד של החינוך לערכי השיוויון בחברה ובקהילה הן מגדרי והן מגזרי.

וועדת המשמר בחינוך תהיה בתווך בו כלל התכנים אשר מיועדים להכנס למערכת החינוך היישובית בכל שכבות הגיל, החל מהגיל הרך ועד הבגרות, יעברו דרכה ויצטרכו לקבל את אישורה והסכמתה לאחר בחינת התכנים לעומק.

וועדת משמר החינוך כוללת 7 חברות וחברים והם.ן ראש המועצה יואל גמליאל, מנהלת אגף החינוך ענת קוך, סגן מזכ"לית הסתדרות המורים גבי שמעון, מנהלת דרכא בגין לשעבר רוחלה טל, אביעד זקרי יו"ר הנהגת ההורים היישובי, הילה נעים יו"ר הנהגת ההורים בקשת ושי דהן מנהל בית ספר אפרתי.

תודה לחברות וחבי משמר החינוך ובהצלחה!