הישג נוסף להתנהלות מצויינת בגדרה! מובילה גם בבטיחות בדרכים

13/09/2023
הישג נוסף להתנהלות מצויינת בגדרה! מובילה גם בבטיחות בדרכים
הישג נוסף להתנהלות מצויינת בגדרה!
מובילה גם בבטיחות בדרכים
זוכת 5 כוכבים על קידום בטיחות בדרכים

המועצה לישראל יפה בשיתוף משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים (הרלב"ד) והמרכז לשלטון מקומי בישראל, קיימה זו השנה השלישית את התחרות הארצית הייחודית בנושא בטיחות בדרכים ברשויות מהקומיות, "רשות מקומית מקדמת בטיחות בדרכים בישראל יפה", תחרות כלל ארצית המקיפה ערים ומועצות מקומיות. מטרת התחרות היא הגברת המודעות והמחויבות של הרשויות המקומיות והעומדים בראשן לנושאי הבטיחות בדרכים ושיפור ההסברה והתנאים הפיסיים בדרכים לטובת משתמשי הדרך.
המועצה המקומית גדרה השתתפה בתחרות זו וזכתה בחמישה כוכבים על "בטיחות בדרכים במרחב המוניציפאלי בישראל יפה" 2023. זאת, בזכות העשייה המשמעותית בתחום הבטיחות בדרכים, הן בתחום העלאת המודעות והן בתחום העשייה בשטח, המתקיימת באופן שוטף בהובלת אגף חברה וקהילה, בניהולה של גלית דניאל יחד בשיתוף עם מנהל אזור הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים אבי שמר.
יצויין כי גם בשנתה הראשונה של התחרות האמורה, המועצה המקומית גדרה זכתה בחמישה כוכבים.
תודה למנהלת אגף חברה וקהילה גלית דניאל, למנהל אזור הרשות הלאומית לבטיחות בדרכים אבי שמר, לצוות המועצה המקומית השותף המלא להטמעת הנושא, לצוותי החינוך שהם חלק בלתי נפרד בהטמעת הנושא במוסדות החינוך החל מהגיל הרך, לצוות וועדת התנועה היישובית, לשיטור העירוני, למתנדבות ולמתנדבים, לילדי ולילדות משמרות הזהב ולכל השותפים הלוקחים חלק במאמץ בנושא זה.
גדרה מובילה באיכות חיים!