נקודת משטרה נוספת בגדרה

15/09/2023
נקודת משטרה נוספת בגדרה

בנוסף לנקודת המשטרה ברחוב הבילויים, השבוע התקיים טקס חנוכת מבנה לנקודת משטרה ומשמר אזרחי ברחוב הארז

המועצה המקומית גדרה מקדמת את נושא הבטחון ביישוב במגוון ערוצים. בתוך כך, בגדרה הוקמה נקודת משטרה ברחוב הבילויים, הוכנס ארגון "השומר החדש" בו פעילים/ות מתנדבים/ות המבצעים סיורים ברחבי היישוב, כמו כן, בימים אלה ממשיכים לרשת את היישוב במצלמות ביטחון נוספות וכן, "מוקד רואה" שינטר פעילויות חריגות. בנוסף, קיימת סיירת ההורים היישובית, פורום "סל"ה" ועוד.

כאמור, השבוע התקיים טקס חנוכת מבנה לנקודת משטרה ולמשמר האזרחי בשכונת גולדה. מדובר במבנה חדש ומושקע ברחוב הארז, סמוך למרכז דנה ולספורטק. זוהי נקודת משטרה נוספת שקמה בגדרה אשר תתן מענה נוסף לתושבות ולתושבי גדרה להגברת הביטחון. כמו כן, מבנה זה ישמש לטובת מתנדבי ומתנדבות המשמר האזרחי אשר תוגבר וחוזק.

תודה לכל גורמי הבטחון ביישוב, למתנדבות ולמתנדבים, לצוות המועצה המקומית גדרה ולכל העוסקים במלאכה.