טקס הנחת אבן פינה

טקס הנחת אבן פינה
תושבות ותושבי גדרה מוזמנים לטקס הנחת אבן פינה

בית תרבות יד לבנים בית רחל

9.10.23 בשעה 18:00 תונח אבן הפינה המבשרת על תחילת עבודות ביצוע השיחזור והשימור של מבנה התרבות ההיסטורי

המועצה המקומית גדרה מקדמת מבני תרבות לרווחת התושבות והתושבים. לאחרונה הוקם אמפי עמק הנשר אשר הצטרף לבית התרבות שהוקם ברחוב מנחם בגין בתיכון דרכא רמון ולאולם מיכל.

בתוך כך, שלב התכנון לשימור ושחזור של מבנה יד לבנים בית רחל ההיסטורי בגדרה ששימש כאולם תרבות להופעות וקולנוע הסתיים וכעת מתקיים טקס הנחת אבן הפינה אשר מבשר על תחילת עבודות הביצוע. הטקס יתקיים ביום שני, כ"ד בתשרי תשפ"ד, 9.10.23 בשעה 18:00 ברחבת בית רחל. הציבור מוזמן.

מבנה בית התרבות יד לבנים בית רחל מתוכנן להיבנות בשטח של כ-2,100 מ"ר ויכלול 440 מקומות ישיבה, במה בסטנדרט המקצועי הגבוה ביותר, לובי רחב וקפיטריה. כאמור, בית רחל ישמש כאולם תרבות למופעים והצגות בגדרה אשר יוכל לארח הצגות מהתאטראות המובילים והגדולים ביותר בארץ. הפרויקט יכלול גם פיתוח של כל המגרש של הפרויקט ובכללו שבילי הולכי רגל וחניון רכבים.

תודה למינהל ההנדסה ולכל העוסקים במלאכה