גדרה עוטפת את העוטף

29/11/2023
גדרה עוטפת את העוטף

משחק ידידות בסימן אחדות של תושבי העוטף יחד עם קבוצות הכדורגל, הפועל וביתר גדרה, מול כוכבי רשת

בשישי האחרון, באווירה עוטפת ומרגשת, התקיים משחק ידידות בין תושבי עוטף לבין כוכבי רשת בגן שבע. מדובר ביוזמה מקסימה ומחזקת של איתי אוריאל, תושב גדרה וכוכב רשת אשר יזם את המשחק והוביל אותו יחד עם מאמני קבוצות הכדורגל בגדרה, אלעזר צוקרון מביתר גדרה, חזי אבי יחזקאל מהפועל גדרה, ומאמן קבוצת הכדורגל משדרות, שחקן ליגה לשעבר, מאיר עזרן.

למשחק הידידות שנערך בגן שבע ובעידודם של מאו שחקני כדורגל הפועל וביתר גדרה, הגיעו כוכבי הרשת איתי אוריאל, דודי לוי, סער רון, פלג זיני, מאור גמליאל, סתיו בונדר ובוטיניו ששיחקו מול מאמני גדרה והעוטף בשיפוטו של מאיר שלמה שנרתם אף הוא בהתנדבות לארוע.

יואל גמליאל ראש המועצה: "מרגש לראות את המעטפת הקהילתית של גדרה לעוטף, את האחדות של כולם למען מטרה נעלה. תודה לאיתי אוריאל, לאלעזר צוקרון, לחזי אבי יחזקאל, למאיר עזרן, למאמנים, לכוכבי הרשת שהתגייסו, לשופט ולכל העוסקים במלאכה על שיתוף הפעולה המלא. תודה מיוחדת למרכז אופק ובמיוחד למנכ״לית, ליאת והב בן גל ולמנהלת מחלקת הספורט אורלי כהן. יחד ננצח"