ברכות לזוכים בהאקתון

25/01/2024
ברכות לזוכים בהאקתון

ברכות לזוכים בהאקתון אזורי לנוער למציאת פתרונות טכנולוגיים לאתגרים הנוגעים לשגרת החירום

השבוע התקיים טקס הענקת פרסים ותעודות הערכה לקבוצות הזוכות בהאקתון האזורי שמטרתן היתה לפתח מענה מדעי-טכנולוגי לאתגרים חברתיים, אתגרי ביטחון אישי או אתגרי הלמידה מרחוק.

הטקס התקיים במעמד יו"ר אשכול שורק דרומי וראש המועצה, ראש מועצה אזורית ברנר, מנכ"לית אשכול שורק דרומי, שירה כץ דקל וצוותה ומנהלת דרכא רמון אורית וייל בר ובו הוענקו התעודות לקבוצות הבאות:

מקום שלישי - מיזם "קודCode", של תלמידי ביה"ס דרכא רמון בגדרה. המיזם מאפשר למידת תכנות באופן מקוון ובצורה מותאמת לילדים ונערים ("נוער מלמד נוער").

מקום שני - מיזם "ידית כח לממ"ד", של תלמידי תיכון ברנר בגבעת ברנר. במסגרת המיזם עיצבו התלמידים והדפיסו בתלת מימד מכשיר המתחבר לידית דלת הממ"ד ומאפשר לסגור אותה בקלות רבה יותר.

מקום ראשון - מיזם "מב"ט – מקום בטוח", של קבוצה מעורבת מתלמידי ביה"ס דרכא רמון בגדרה, בית אור בקדרון וצביה קטיף בנחל שורק. המיזם כולל אפליקציה אשר בזמן אזעקה מכוונת אותך אל המרחב המוגן הקרוב ביותר למיקומך.

ברכות לזוכים וכל הכבוד לכל המשתתפים!