לחיי התחלה חדשה ודרך צלחה

21/03/2024
לחיי התחלה חדשה ודרך צלחה

ביום שלישי השבוע נכנס לתפקידו באופן רשמי ראש המועצה הנבחר סהר פינטו

בשלישי האחרון נכנס לתפקידו באופן רשמי ראש המועצה הנבחר סהר פינטו. יום זה נפתח בטקס החלפת מזוזות בלשכת ראש המועצה בנוכחות ראש המועצה סהר פינטו, חברי וחברות מועצה, עובדי ועובדות מועצה, תושבות ותושבים. בהמשך, ראש המועצה כינס את עובדי ועובדות המועצה המקומית גדרה למפגש היכרות ובו ברך את העובדות והעובדים על עבודתם המקצועית ואיחל להמשך עשייה משותפת ומוצלחת יחד. זאת ועוד, במהלך היום ביקר ראש המועצה סהר פינטו יחד עם חברי וחברות ההנהלה החדשים בבית הספר הבילויים שם נפגשו עם משתתפי פעילות לבני הגיל השלישי במרכז אופק וכן, נפגשו עם האגף לשירותים חברתיים לציון יום העו"ס. בסיומו של היום, בשעות הערב התקיים מפגש נוסף אליו הוזמנו תושבות ותושבי גדרה להרמת כוסית והיכרות.

ראש המועצה סהר פינטו: "ההצלחה של גדרה היא ההצלחה של כולנו. אני מודה לתושבות ולתושבים על האמון ושמח על הזכות להוביל את המושבה יחד עם חברי המועצה. עשייה רבה עוד לפנינו ויחד, בשיתוף פעולה של הנהלת המועצה והגורמים המקצועיים במועצה, נצמיח את המושבה ונצעיד אותה קדימה"